MEISTÄ

Haluan kertoa tarinan nuoresta pariskunnasta, joka on aina unelmoinut omasta ruokayrityksestään.

Vuonna 2020 aiomme viettää NYE: n parin ystävän kanssa mökissä ja naisena, jonka intohimo oli aina ruoanlaitto,

Halusin tehdä jotain erilaista pöydälle. Muutaman päivän etsinnän jälkeen sain selville leikkikortit ja tiesin, että siitä tulee täydellinen luomus pöydälle.

Sinä iltana olimme järkyttyneitä (hyvällä tavalla) siitä, että lauta ei ollut pelkästään suuri menestys, koska se oli houkutteleva ja herkullinen, vaan myös piteli ihmisiä pöydän ääressä pitkään.

Lauta loi ainutlaatuisen ilmapiirin, jossa ystävämme alkoivat keskustella keskenään, kertomalla vanhoja tarinoita kokeilemalla laudalta erilaisia makuja ja ruokayhdistelmiä. Se oli erityinen hetki, jota emme ole koskaan ennen kokeneet.

Tuolloin tiesimme, että meidän on jaettava tämä tunne useampien ihmisten kanssa.

Fygessä uskomme herkullisen, erikoisen) ruoan voimaan.

Ruoka on universaali kieli, jota me kaikki puhumme. Se ruokkii / ravitsee meitä, tekee meistä yhteydessä ja voi luoda pitkäaikaisia muistoja. 

Paljon rakkautta, onnellisia maisteluystäviä ja luova ajattelu auttoivat pääsemään tänne, missä Fyge on tänään.

 

Päätavoitteenamme on innostaa ihmisiä kokeilemaan uusia tapoja gastronomiaan samalla kun parannamme kokoontumisia pitkäaikaisten muistojen luomiseksi.

Täällä Fygessä käytämme vain korkealaatuisia, tuoreita raaka-aineita. Jokainen valikoimamme kohde valitaan huolellisesti, sijoitetaan tarkoituksella ja kausiluonteisesti. 

Luomuksemme ovat täysin muokattavissa ja täydellisiä (mihin tahansa) tyylikkäisiin ja aitoihin juhliin, kuten syntymäpäivä, vuosipäivä, poikamies- ja morsiamen juhlat, hääpäivä tai yksinkertaisesti herkulliseen iltaan.

Ajattelemme myös yrityksiä tuotemerkin lanseeraamiseen, lehdistöpäivään, myymälän avaamiseen, asiakastapaamiseen tai työntekijöiden yllätykseen tarjoamaan suussa sulavaa leviämistä. Älä huoli, olemme kuulleet sinut!

 

Hallituksemme heijastavat sitoutumistamme kestävään ja eettiseen liiketoimintamalliin vaikutusten vähentämiseksi maapallollemme

 

Olemme iloisia, että voimme auttaa tekemään yöstäsi tai tapahtumastasi mieleenpainuvan, ja lupaamme, että vieraasi eivät usko heidän silmiään tai makuhermojaan.

 

Halauksia,

Anita ja Szabi

SEND A GIFT